Oasis of Radical Wellbeing blogs

Blog posts

Students talking with each other

The goal of Aalto’s wellbeing operations is to build the community by supporting the individual

Aalto University offers you easily accessible support for your studies and all wellbeing-related questions and concerns that you may have.

Kuva: Unto Rautio, Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston hyvinvointitoiminta tähtää yhteisöllisyyteen tukemalla yksilöitä

Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen matalan kynnyksen tukea opiskeluun ja hyvinvointiin liittyvissä huolissa ja kysymyksissä.

Aalto Wellbeing Ambassadors at CamousOmstart! 9.3.2022. Picture by Suvi Helko, 2022.

On aika palata yhteen

Merita Petäjä: Yhteen tuleminen tuntuu juuri nyt erityisen merkitykselliseltä. Sota Ukrainassa on muuttanut käsityksiämme.

It is time to be together

Merita Petäjä: Getting together now feels especially important. The war in Ukraine has changed the way we see Europe and ourselves.

Oasis of Radical Wellbeing Blue

Hurja itsemyötätunto käytännössä

Miksi itsemyötätunto on erityisen tärkeää yliopiston kaltaisissa yhteisöissä?

Oasis of Radical Wellbeing Blue

Fierce Self-compassion in Action

Why is self-compassion especially important in places like universities?

Wheel of wellness, hyvinvoinnin pyörä (Meyers, Jane and Sweeney, Todd, 2004)

Radikaali hyvinvointi on välttämättömyys

Radikaalissa hyvinvoinnissa keskeistä on yhteisöllinen näkökulma.

Picture: Wheel of wellness (Meyers, Jane and Sweeney, Todd, 2004)

Radical wellbeing is a necessity

Radical self-care means respecting one’s own unique identity.

URL copied!